Kohteessa

6.10.2014

Paikalla – mutta ei läsnä, voisi kuvata parhaiten tämän hetken olemusta. Matka ottaa veronsa ja melko usvassa ollaan eka päivä Bangkokissa vietetty.

Tässä lyhyesti ensitunnelmat ja ”perillä ollaan” -postaus.

Ite sain ehkä pari tiimaa koiran unta plakkariin lennon aikana, T ei sitäkään. Lentoasemalta selvittiin hienosti junalla kylille ja siitä sitten taksilla hotlalle pienen etsiskelyn jälkeen.

Onneksi saatiin huone heti, vaikka oltiin jo 9 jälkeen aamulla paikalla. Pienet 3 tunnin kauneusunet otettiin heti, että selvittiin ekasta päivästä. Käytiin kuitenkin myös pikku kierroksella lähimaastossa ja eväällä – ensipuraisu thai-pöperöihi, jota varmasti saadaan kyllästymiseen saakka nautiskella matkan varrella. Hyvää oli!

Juuri kun tassut oli noussut ilmaan. Helsingissä keli hieman utuinen.

Juuri kun tassut oli noussut ilmaan. Helsingissä keli hieman utuinen.

Aurinko laskee selkäsi taa...

Aurinko laskee selkäsi taa…

Pala Bangkokia junamatkalta lentokentältä kylille.

Pala Bangkokia junamatkalta lentokentältä kylille.

Keli Bangkokissa oli pilvinen ja tuli melko ravakka sadekuurokin päivällä, joka tosin kesti ehkä vain tunnin verran. Lämmintä tosin on varmaan 30 asteen huitteilla.

Hotelli ei mene top 10 listalle, mutta kyllä tässä sen pari yötä nukkuu vaikka patja tuntuukin ennemmin kumimatolta kuin miltään mihin yleensä hotelleissa on tottunut. Hyvää tässä on se, että rima on asetettu sopivan matalalle, ettei majapaikkojen taso pääse riistäytyyn käsistä 🙂

 

Hotellimme Roof View Place Hotel näkymä parvekkeelta. Ei kai tästä näkymästä muuta todeta kuin että on mitä hotellli nimessään "lupaa"

Hotellimme Roof View Place Hotel näkymä parvekkeelta. Ei kai tästä näkymästä muuta todeta kuin että on mitä hotellli nimessään ”lupaa”

Phra Sumen Fortness - hieman nuhruisena tällä erää.

Phra Sumen Fortness – hieman nuhruisena tällä erää.

-M- & -T-

One thought on “Kohteessa

  1. MJL

    Itellä meni kolmisenpäivää että toipu lennon jälkeisestä olotilasta, raskainta se on kun tulee takas kotomaahan mutta se ei ihan taida olla päälimmäisenä mielessä:))

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *