Matkaajat

Blogin kirjoittajat ovat  lievästi sporttinen ja loistavalla huumorintajulla varustettu pariskunta. Ikääkään ei ole ehtinyt  kertymään kuin vaivaiset 40+. Eli samanlaisia mitä treffipalstatkin on täynnä (mutta me ei luonnollisestikaan tuoteta pettymystä, me ollaan oikeesti tollasia) 🙂 .

Vuosi sitten syksyllä tuli sanottua ensimmäisen kerran ääneen, että olisi mahtavaa irtautua hetkeksi arjesta. Tästä alkoi armoton mietintä olisiko se oikeasti mahdollista. Koska molemmat pidämme matkailusta, oli heti alusta lähtien selvää, että lähtisimme pitkälle Aasian reissulle mikäli tämä orastava unelma toteutuisi. Kun oli asiaa tovin pyöritelty mielessä, laskeskeltu mahdollista reissubudjettia, lueskeltu muiden reissublogeja jne. alkoi päätös oleen selvä. Nyt olisi juuri oikea aika toteuttaa tämä hullu unelma!

Ja kun läheisiltäkin saatiin ”vihreää valoa” tällaisille suunnitelmille, niin haimme molemmat työnantajiltamme 7kk vuorotteluvapaata joka sitten onneksemme molemmille myönnettiin. Tästä eteenpäin kaikki ajatukset onkin olleet tulevassa reissusssa, sen suunnittelussa ja varusteiden hankinnassa sekä siinä miten missäkin arjen asiassa voisimme säästää ja siten tehdä tulevasta ”reissuarjestamme” taloudellisesti helpompaa.

Blogin idea on tuottaa itselle reissupäiväkirja, kertoa läheisille ja ystäville kuulumisia reissusta yleisellä tasolla sekä tarjota kohtalotovereille ja muille vastaavaa reissua suunnitteleville infoa / vinkkejä omista kokemuksistamme. Toivottavasti jokainen saa tästä jotain irti.

Tarina jatkuu tästä eteenpäin varsinaisen blogin puolella – tervetuloa seuraamaan.

-M- & -T-